Algemene beschouwingen: de laatste Ronde (Venen)

zaterdag 14 november 2009 14:25

Afgelopen donderdag 12 november werd de jaarlijkse begrotingsraad gehouden; naar verwachting de laatste voor onze gemeente De Ronde Venen, want eind volgend jaar zullen we naar alle waarschijnlijkheid druk bezig zijn met de verkiezingen voor een nieuwe, geherindeelde, gemeente, die haar eigen begroting begin 2011 zal moeten vaststellen.

Vooruitlopend op de begrotingsbehandelingen, leveren de partijen schriftelijk hun algemene beschouwingen in, waarbij tijdens de begrotingsraad elke partij een korte samenvatting hiervan geeft. Als bijlage bij dit artikel treft u onze bijdrage aan de algemene beschouwingen aan.

Daarbij mochten we, samen met andere partijen, drie amendementen (aanpassingsvoorstellen op de begroting) indienen met betrekking tot monumentenzorg, de WMO en herstel van de tennisbanen in onze gemeente. Tot onze vreugde zijn alledrie deze amendementen aangenomen. Ook zijn we blij met het feit dat de wethouder specifiek ook zijn ondersteuning heeft uitgesproken voor ons pleidooi inzake het project Nuchter Verstand (terugdringen drank en drugs gebruik door de jeugd).

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
algemene beschouwingen begroting 201094,0 kBapplication/pdfdownload
Labels

« Terug

Reacties op 'Algemene beschouwingen: de laatste Ronde (Venen)'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.