Onderscheiding voor voorzitter Kiesvereniging CU De Ronde Venen

dinsdag 15 juni 2010 23:33

Vandaag, dinsdag 15 juni, is de voorzitter van onze lokale ChristenUnie kiesvereniging, de heer Evert van Beek, koninklijk onderscheiden. Hij is benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau. Vanmiddag zijn hem de versierselen opgespeld door onze burgemeester mevr. Burgman in het gemeentehuis te Mijdrecht.

De fractie ChristenUnie/SGP De Ronde Venen feliciteert hem van harte met deze eervolle benoeming.

De onderscheiding is hem toegekend om een veelheid aan functies die hij de afgelopen tientallen jaren heeft vervuld binnen de Christelijk Gereformeerde Kerk (bestuurslid, ouderling, jeugdleider, organist), de Gymnastiekvereniging Mijdrecht (voorzitter), de PC basisschool De Opdracht (voorzitter Medezeggen-schapsraad) en voor zijn werk voor EO Nazorg, zowel telefonisch na radio- of TV- uitzendingen, als tijdens de EO landdagen..

Wij kennen Evert van Beek, nadat hij al wel vele jaren lid was van de ChristenUnie, sinds een paar maanden in zijn rol als voorzitter van de lokale kiesvereniging.

Na het vertrek van een aantal bestuursleden, om verschillende redenen zoals verhuizing en samenloop van meerdere functies, vonden we in hem een uitstekende opvolger voor Roeland van der Wilt.

Met voortvarendheid heeft Evert het nieuwe bestuur op de rit gezet, wat zeker nodig is met het oog op de aankomende verkiezingen. We hopen hem nog heel wat jaren die functie te zien vervullen.

Labels

« Terug

Reacties op 'Onderscheiding voor voorzitter Kiesvereniging CU De Ronde Venen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.