ChristenUnie-Promotiebus in De Ronde Venen!

maandag 07 februari 2011 11:27

Zaterdag 5 februari heeft het campagneteam van de ChristnUnie in de provincie Utrecht de regiotour gestart in De Ronde Venen.

Even over 10 uur arriveerde een knalgele schoolbus op het Haitsmaplein in Mijdrecht met aan boord onder andere de lijsttrekker Carla Dik, kandidaten Arne Schaddelee en Kees de Heer, gedeputeerde Wouter de Jong en provinciale bestuursleden Andries Kamstra en Jacinto Louisa.

Aangevuld met o.a. bestuursleden van onze eigen kiesvereniging, wethouder Schouten en fractievoorzitter Stam maakten we een wandeling door de dorpskern van Mijdrecht. Het winkelend publiek werd door middel van een folder op de a.s. statenverkiezingen geattendeerd.

Voor de inhoud van de folder, klik hier.

Blikvanger was zondermeer de steltloper, die alle kinderen op straat voorzag van een mooie ChristenUnie ballon. Sommigen vonden die lange man wel erg groot, maar de ballonnen vonden toch gretig aftrek.

Een korte fotoimpressie geeft een goed beeld van deze vliegende start van de provinciale campagne.

Even na 11 uur vertrok de bus richting Woerden, Montfoort en Lopik. De aankomende zaterdagen bezoekt de bus alle gemeentes in de provincie Utrecht

 

 

 

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie-Promotiebus in De Ronde Venen!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.