ChristenUnie organiseert Politiek café over de toekomst van het Groene Hart

donderdag 10 mei 2012 09:09

Verdwijnt het Groene Hart of loopt het zo’n vaart niet? Welke keuzes moet de politiek maken? Kom op 22 mei naar ons Politiek Café in Harmelen en discussieer mee over de toekomst van het Groene Hart.

Het Groene Hart verandert. Oprukkende steden en dorpen, bodemdaling, landbouw, recreatie, natuur en energie leggen allemaal een claim op het Groene Hart. Bovendien is de Rijksoverheid gestopt met de Nationale Landschappen, waar ook het Groene Hart toe behoorde. Het is onzeker wat de provincies de komende jaren zullen doen voor het Groene Hart.

Tijdens een Politiek Café willen we met u van gedachten wisselen over de ontwikkelingen in het Groene Hart. Er zijn twee gastsprekers: Bernt Feis, directeur van de Stichting Groene Hart en Frits van de Schans, landbouweconoom en lid van het Kwaliteitsteam Groene Hart. Het manifest 'Bruidsschat voor het Groene Hart', opgesteld door het Kwaliteitsteam Groene Hart, komt uitgebreid aan de orde.

Datum: dinsdag 22 mei
Tijdstip: inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Locatie: Het Wapen van Harmelen, Dorpsstraat 14 in Harmelen

Van harte welkom! We nodigen u uit om na afloop nog gezellig na te praten onder het genot van een drankje en regionaal geproduceerd hapje.

Voor meer informatie zie: http://provincieutrecht.christenunie.nl/k/n6134/news/view/516270/46990/ChristenUnie-organiseert-Politiek-caf-over-de-toekomst-van-het-Groene-Hart.html

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie organiseert Politiek café over de toekomst van het Groene Hart'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.