Ontmoet de ChristenUnie-SGP op de Nieuwjaar markt

dinsdag 03 januari 2023 09:28

Tot voor Corona was het een goed gebruik om begin januari op een centrale plek in De Ronde Venen een Nieuwjaar markt te houden. De burgemeester hield daarbij een nieuwjaarstoespraak en er was gelegenheid om het college, maar ook elkaar een goed nieuwjaar te wensen. Daarnaast kon u kennis maken met veel verenigingen en organisaties die in kraampjes iets lieten zien van hun activiteiten.

Door Corona kon dat de afgelopen twee jaar niet doorgaan, maar nu in 2023 mag het weer. Daarom bent u van harte welkom op DV maandag 9 januari in De Willistee in Wilnis tussen 19:00-22:00 uur. Rond kwart over acht zal de burgemeester zijn boodschap uitspreken.

Ook de ChristenUnie-SGP zal gewoontegetrouw weer present zijn met een eigen kraam. We zouden het ontzettend leuk vinden, u daar dan weer te ontmoeten. Om u de goede wensen mee te geven, maar ook om met u in gesprek te gaan over het (politieke) reilen en zeilen in de gemeente. Mogen we u daar ontmoeten? Dat zouden we ontzettend leuk vinden.

Om alvast in de stemming te komen:

https://gemeente.derondevenen.nl/Bestuur_en_organisatie/Actueel/Nieuws/Gemeente_nodigt_inwoners_ondernemers_en_verenigingen_uit_voor_de_nieuwjaarsreceptie

https://www.facebook.com/watch?v=3098821763741561

Labels

« Terug

Reacties op 'Ontmoet de ChristenUnie-SGP op de Nieuwjaar markt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.