Nieuwjaarsmarkt 2013

zaterdag 12 januari 2013 13:22

Op 9 januari was er weer de traditionele nieuwjaarsmarkt van De Ronde Venen in de Boei in Vinkeveen. Ook de ChristenUnie-SGP was hier vertegenwoordigd.

Op deze nieuwjaarsmarkt boden diverse lokale organisaties, waaronder ook politieke partijen, de kans om kennis te maken en elkaar het goede te wensen voor 2013.

Evenals voorgaande jaren was ook de ChristenUnie-SGP aanwezig met een kraam. Menig bezoeker heeft een heerlijk mandarijn meegenomen. Net als vorig jaar vonden die gretig aftrek.
Naast het bijpraten met raads- , fractie- en bestuursleden konden bezoekers op een bord aangeven waar, wat hen betreft, de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 over zouden moeten gaan. We hebben veel reacties en heel wisselende reacties gekregen. Van goede gesprekken over de inhoud tot een enkele opmerking dat politici onbetrouwbaar zijn, alles kwam voorbij.

Zie hiernaast de foto van het bord waarop de punten vermeld staan waar het volgens de bezoekers van de nieuwjaarsmarkt in 2014 over moet gaan. Bent u niet op de nieuwjaarsmarkt geweest, maar heeft u wel punten waar de gemeenteraadsverkiezingen over zouden moeten gaan? Klik dan hier

Labels

« Terug

Reacties op 'Nieuwjaarsmarkt 2013'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.