Wethouder Kees Schouten lid orde Oranje Nassau

lintjes_de_ronde_venen_2014vrijdag 25 april 2014 12:43

Vandaag, 25 april, ontvingen veel inwoners in ons land een koninklijke onderscheiding. In De Ronde Venen maar liefst 29 inwoners en inwoonsters.

Eén van hen was huidig demissionair wethouder Kees Schouten. Samen met drie vertrekkende raadsleden (de heren Dik Kok, John Melkman en Sandor Harmens) werd hij benoemd als lid in de orde van Oranje Nassau.

Kees Schouten heeft sinds 1994 tot en met 2010 in de gemeenteraad gezeten, eerst voor het GPV, later voor de ChristenUnie. Sinds 3 januari 2011 was hij wethouder Kernenbeleid en Groenbeheer in de gemeente De Ronde Venen.

“Alhoewel Kees Schouten parttime wethouder is, is dat aan zijn agenda niet te merken. Hij zet zich zeven dagen van de week vol overgave in en is vaak buiten het gemeentehuis in gesprek met inwoners” aldus burgemeester Maarten Divendal, die hem de onderscheiding opspeldde.

De fractie en de besturen van de ChristenUnie en SGP in De Ronde Venen onderschrijven van harte deze waardering en erkennen de grote verdienste en zijn tomeloze inzet in de achterliggende jaren voor onze partijen en voor de gemeente.

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
pbweek17_14057_KO62,2 kBapplication/pdfdownload
Labels

« Terug

Reacties op 'Wethouder Kees Schouten lid orde Oranje Nassau'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.