ChristenUnie op pad met Tweede Kamer kandidaat Herman Wegter

woensdag 05 september 2012 21:46

Het duurt niet lang meer tot de verkiezingen van 12 september. Politieke partijen doen hun uiterste best om hun punten voor het voetlicht te brengen. Zo ook de ChristenUnie in De Ronde Venen.

Op zaterdag 8 september zal er een campagneteam door de gemeente trekken om het ChristenUnie ge-luid te laten horen. Deze dag zal Herman Wegter, kandidaat voor de Tweede Kamer, aanwezig zijn.

Herman Wegter is TV presentator bij de EO en presenteerde onder andere de TV programma’s Love-match en Fataal. Op 15 juni is Herman gepresenteerd als kandidaat op de kieslijst van de ChristenUnie bij de Tweede Kamerverkiezingen. Herman staat op nummer 7 op de lijst en wil zich met name inzetten voor jongeren, zorg en duurzaamheid.

Herman heeft zich onlangs nog onderscheiden als de (aankomend) politicus die het verhaal van de ChristenUnie op een heldere manier kan vertellen: hij won toen de “Eenvoudig Praten” trofee. Daarnaast is hij de initiatiefnemer van het begin deze week geopende meldpunt “overbodige regels in zorg en onderwijs”. Kortom een kandidaat die op aansprekende wijze van zich laat horen nog voor hij politiek actief is.

De route die het campagneteam aflegt zal gaan van Abcoude (+/-10:45), Baambrugge (+/-11:45), Vinkeveen (+/- 12:45), Wilnis (+/- 13:45) tot Mijdrecht (+/- 14:30).

We hopen u graag te ontmoeten.

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie op pad met Tweede Kamer kandidaat Herman Wegter'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.