De ChristenUnie-SGP gaat u helpen

woensdag 05 februari 2014 15:09

Ons land staat voor grote veranderingen. Vanaf volgend jaar krijgen de gemeenten er veel nieuwe taken bij, waarbij er flink bezuinigd wordt op het budget.

De begeleiding van ouderen en gehandicapten wordt een verantwoordelijkheid van de gemeente, ouderen zullen langer zelfstandig moeten blijven wonen en er wordt straks meer van de samenleving gevraagd om een helpende hand te bieden.

De ChristenUnie-SGP wil hier een start mee maken. We gaan een klus- en hulp-dag organiseren. Op 1 maart a.s. staan wij klaar voor alle inwoners die een handje geholpen willen worden voor een klein klusje in of om het huis en dat zelf niet meer kunnen. Dat kan iets in de tuin zijn of misschien moet er in huis iets opgehangen worden. Maar misschien heeft u wel behoefte aan wat gezelschap, omdat u weinig bezoek krijgt. Of wilt u graag eens bij een kennis op bezoek, maar kunt u daar moeilijk komen omdat u slecht ter been bent en er geen busverbinding is.

Kortom: heel veel kleine zorgen kunnen we eenvoudig oplossen en dat willen we op 1 maart voor u gaan doen.

Als u zo’n kleine zorg heeft, of u weet iemand bij u in de buurt waar we iets voor kunnen doen, ga naar www.cusgp2014.nl en vul het formulier in, of neem contact op met Krijno Verbruggen, tel: 06 26 28 48 32 of per email: krijno@ponz.nl

Tot 20 februari kunt u zich aanmelden, daarna zullen we onze klussen en hulpopdrachten organiseren en afspraken maken met de mensen voor wie we iets kunnen doen.

Als dit een succes wordt, gaan wij ons ervoor inzetten, dat zo’n klus- en hulpdag vaker in het jaar georganiseerd gaat worden. Zo maken we onze samenleving met z’n allen een beetje mooier.

Labels
GR2014

« Terug

Reacties op 'De ChristenUnie-SGP gaat u helpen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.